Pénzügyi támogatóink:


Challenge EducEco 2014. május 29. - 31. (Franciaország, Toulouse)


2014. május 31.
Nagy sikerrel zártuk a Franciaországban Toulouse-ban megrendezett EducEco versenyt. Kategóriánkban elsők lettünk, illetve csapatunk kapta a verseny prototípus nagydíját is.
Különdíjak közül is kettőt mi kaptunk meg, a jármű tervezéséért és kivitelezéséért járó Design díjat illetve az újító fejlesztéseinket elismerve a Technikai Innovációs különdíjat.
A verseny honlapja, ahol az eredmények is megtekinthetők: www.educeco.net
Az idei évben a nevezők száma minden eddigi rekordot megdöntött közel száz induló csapattal.
Köszönjük mindenkinek aki követte az eseményeket, és drukkolt nekünk! Valamint köszönjük a sok segítséget támogatóinknak, szponzorainknak, akik nélkül nem tudtuk volna idáig eljutni.....

2014. május 30.
Ma egész délelőtt esett az eső Toulouse-ban, így senkit sem engedtek fel a pályára. A második futamra már kisütött a nap, így megvan az első mért eredményünk, ami 2434 km/l , ezzel jelenleg az első helyen állunk. Este kiosztották a különdíjakat. Nagyon örülünk,mivel idén két kupát is hazavihetünk, egy dizájn és egy technikai innovációs díjat. A holnapi napon van még lehetőségünk mért futamot menni, reméljük az időjárás is kedvezőbb lesz, mint a mai.


2014. május 29.
Május 28.-án megérkeztünk Toulouse-ba, az EducEco versenyre. A ma reggeli gépátvételt elsőként sikerült teljesíteni,majd délután megvolt az első tesztelésünk a toulouse-i pályán. 19 kört tettünk meg, és ebből már megalkottuk a holnapi stratégiánkat. Délelőtt és délután is lesz futam, az eredményeket igyekszünk minél hamarabb közölni.

Technikai megvalósításban segítettek:

Gyuri Motor Kft.
Étkezésünket támogatta:

Utazásunkat támogatta:A csapat ruházatát biztosította:
Versenypilótánk kiképzője: